Våra fotografer

Exakta Foto är ett av de största företagen i branschen och fotograferna består av ett gäng på ca 80 personer. Tillsammans fotograferar vi barn, ungdomar och personal runt om i hela landet. 

Vi är en blandad skara människor med olika bakgrund och erfarenheter. Gemensamt är att vi brinner för att locka fram det bästa hos alla individer. Med glimten i ögat och en stor portion social kompetens, humor och tålamod tar vi fotograferingen till en ny nivå. 

Vi ger alla våra medarbetare möjligheten att växa som fotograf, oavsett om man är ny eller etablerad i branschen. Genom utbildningar och erfarenhetsutbyten ger vi varandra de verktyg som behövs för att utvecklas. 

Jobba med oss

 Vi söker fler fotografer som delar våra värderingar och vill utvecklas tillsammans i vårt gäng. 


Att du tycker om att arbeta med barn och ungdomar är en självklarhet. Din sociala kompetens gör att du trivs i nya miljöer och avser att alltid lämna ett positivt avtryck när du är färdig för dagen. 

Du kan hantera en systemkamera och anser att datorn är en tillgång i yrkesvardagen. Du har körkort och tillgång till bil. Har du dessutom arbetat med studiofotografering tidigare är detta meriterande. 


Ansökan skolfotograf