Nedan kan du läsa om våra tjänster som vi erbjuder

Med omtänksamhet, förståelse och med glimten i ögat lockar vi fram skratt och leende. Självklart är vi lyhörda för önskemål och vi tar fullt ansvar för allt från planering och fotografering till leverans av bilder direkt hem i brevlådan.

Flera sorters bildserier ger variation och förnyelse. Det är dessutom enkelt. Vi tar fullt ansvar för allt från planering och fotografering till leverans av bilderna direkt hem i brevlådan.

Våra fotografer lyssnar alltid på elevernas önskemål och är lyhörda för tankar och idéer. Exakta Foto tar fullt ansvar för allt från planering och fotografering till leverans av bilderna direkt hem i brevlådan.

Varje student är unik! Exakta Foto gör tillsammans med skolan en planering som passar både skola och elever. Bildpaketet innehåller förstoringar, tackkort, kuvert och gruppbild.

Våra kataloger finns i olika format och är gjorda för att hålla i många år och ge många glada minnen. Själva utformningen och valet av format görs i samarbete med skolan. Vårt mål är att göra Sveriges bästa skolkataloger. Exakta Fotos kataloger trycks på svanenmärkt papper.